meer dan 45 jaar expertise

over ons

Benieuwd wat u achter onze facade vindt? Om te starten al meer dan 45 jaar expertise in metaalbewerking. Industriële plaatbewerking is waar alles begon. Doorgedreven investeringen en innovaties deden ons verder kijken dan de industrie. Door de ontwikkeling van ferro gevelcassettesystemen zette we onze eerste stappen in de bouwwereld. Ook daar stopten onze ambities niet. Wij wilden de meest complete aanbieder in geventileerde gevelbekleding worden. Door de overname van Drooghmans Gevelbekleding enkele jaren geleden, werd deze droom werkelijkheid. Door het samenbrengen van kennis, kunde en vakmensen mogen wij vandaag trots zeggen dat we de meest complete aanbieder zijn. Wij beschikken over een sterk materiaalaanbod, waardoor er voor onze klanten een wereld van designmogelijkheden open gaat. Als bedrijf hebben wij een sterke focus op innovatie en investeren wij voortdurend in onderzoek en ontwikkeling van geventileerde gevelsystemen. Met onze expertise hebben wij een solide reputatie opgebouwd als een betrouwbare partner voor geveloplossingen. Wij streven ernaar om aan de behoeften van onze klanten te voldoen en te zorgen voor tevredenheid op lange termijn.

Koen_en_Sven

complete end-to-end service

Wij maken geen compromissen. Vanuit een stabiele familiale structuur zetten we resoluut in op hoogwaardige kwaliteit en minutieus maatwerk. En daarin gaan we ver. Want intussen zijn we niet alleen ijzersterk in metaalproductie. Onze inhouse expertise garandeert een complete end-to-end service. Knappe koppen en pure vakmannen staan u tijdens het hele realisatieproces bij: van concept, ontwerp, engineering en calculatie tot assemblage en montage.

over ons
over ons

ambitieuze partner in architectuur en industrie

Die end-to-end expertise maakt ons dé referentie voor ambitieuze partners in architectuur en industrie in de Benelux. Iconische bouwprojecten realiseren met innovatieve geventileerde gevelsystemen? Efficiënte productomkastingen voor de industrie? We’ll cover it. Waar anderen stoppen, gaan wij gedreven verder. Complexe constructies zijn voor ons een uitdaging die we enthousiast aangaan. Samen hertekenen we woon- en werkomgevingen met uitzonderlijke en duurzame realisaties waar we fier op zijn.

Productie
CPI

contacteer ons team

hoe kunnen wij u helpen