END-TO-END EXPERTISE

alle vakmanschap in huis, van ontwerp tot installatie

VOLWAARDIG BOUWTEAM

Een bouwproject realiseren is complex: diverse expertises hebben een belangrijke impact op de finale constructie. Daarom organiseerden wij onze interne structuur als een volwaardig bouwteam dat tijdens het hele bouwproces tot uw beschikking staat. Onze inhouse experts steken op cruciale momenten de (knappe) koppen bij elkaar. Alle details over ontwerp, planning, uitvoering, budget, timing en ja, ook extra uitdagingen komen uitgebreid op tafel. In een volwaardig partnership met bouwheren, architecten en aannemers garanderen we zo kwaliteit, snelheid, flexibiliteit, een naadloze workflow en feilloze realisatie.

advice
Expertise

procesbegeleiding

designing

ONTWERP EN ENGINEERING

Wij zien graag creatieve projectdesigns. Onze experts kijken met een uitermate technische blik naar de haalbaarheid ervan. Reken daarbij op deskundig advies, optimalisatietips en - indien nodig - mogelijke alternatieven. Vanuit die technische input realiseren we een real life mock-up en gedetailleerde plannen om onze machines feilloos aan te sturen

Expertise

PRODUCTIE

Decoilen, laseren, ponsen, plooien, persen, poederlakken, printen, frezen, assemblage: onze vakmannen doen het als de beste. In ons atelier gonst het dan ook van de bedrijvigheid. Metalen profielen, gevelmaterialen en toebehoren worden er 100% op maat geproduceerd. Zo behouden we een perfecte kwaliteitscontrole en weten we dat de materialen die naar uw werf gaan, altijd de juiste zijn.

assembling

ASSEMBLAGE EN MONTAGE

Wij zijn betrokken in uw hele bouwproces. Maar door de minutieuze inhouse voorbereiding is onze passage op uw werf kort maar krachtig. Alle materialen komen veilig toe als een weldoordacht bouwpakket, inclusief gedetailleerde montageplannen. Onze montageteams gaan daarmee vakkundig aan de slag, terwijl u alvast de binnenwerken kan aanvangen.

alle bouwaspecten onder controle

Expertise

BUDGETCONTROLE

Extra kapitaal op tafel leggen? Uw ontwerp teleurgesteld aanpassen omwille van budget-technische beperkingen? Hoeft niet. Al van in de creatieve fase hebt u een gedetailleerd zicht op het hele financiële plaatje, inclusief plaatsing. Een zekerheid die geld waard is. Bovendien bespaart u door het beperkte gewicht van onze gevelsystemen ook heel wat kosten in basisconstructie en fundering.

Procescontrole

Wij houden niet van verrassingen. Tenminste, niet tijdens onze bouwprojecten en op onze werven. Oog voor details, korte communicatielijnen en een flexibele aanpak, dat is ons ding. Alle aspecten van het bouwproces organiseren we intern in een strakke regie. Onze engineering, productie en montage volgen elkaar daardoor feilloos en naadloos op. Dat garanderen we u.

Kwaliteitscontrole

Onze focus ligt puur op kwaliteit, en daarin doen we geen compromissen. Alle aspecten van het productie- en installatieproces houden we daarom zélf in handen. Ons jarenlang onderzoek en voortdurend doorgedreven ontwikkelingen leveren u heel wat kwaliteitsgaranties. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor de innovatieve en kwalitatieve afwerking van uw gevel. We’ll cover it. Beloofd.

Timing

Tijd is geld. Vooral tijdens een bouwproject dat onder strakke deadlines moet gerealiseerd worden. Gelukkig maken onze geventileerde gevelsystemen een maximale voorbereiding in onze productie mogelijk. Voordeel voor u is een snelle plaatsing en gevoelige inkorting van uw bouwproces. Onze vakmannen gaan namelijk aan de slag als uw constructie volledig wind- en waterdicht is. Zo kan u al snel in het bouwproces starten met de binnenafwerking.

contacteer ons team

hoe kunnen wij u helpen