18 april 2024
Onze mensen, onze kracht
Dag van de Medewerker - editie 2024
Dag van de medewerker - Barista

Onze Kracht, onze mensen - Dag van de Medewerker 2024

Vandaag vieren we de Dag van de Medewerker. Deze speciale dag staat in het teken van erkenning voor het waardevolle werk en de toewijding van al onzer teamleden.
“We zijn meer dan een bedrijf; we zijn een hechte familie van toegewijde individuen die samenwerken om onze gemeenschappelijke doelen te bereiken,” zegt Koen Vandersmissen, CEO van Limeparts-Drooghmans. “De Dag van de Medewerker is een moment waarop we de kracht van ons team vieren. Hun creativiteit, toewijding en teamwork vormen de kern van ons succes.”
Ter gelegenheid van deze dag trakteert Limeparts-Drooghmans haar medewerkers op koffie en heerlijke taart, geserveerd door een echte Barista. Dit gebaar van waardering benadrukt het belang dat het bedrijf hecht aan het welzijn en de motivatie van haar team.
De viering van de Dag van de Medewerker bij Limeparts-Drooghmans onderstreept niet alleen de waardering voor individuele bijdragen, maar ook de kracht van samenwerking binnen het bedrijf. Het toont aan hoe Limeparts-Drooghmans zich inzet om een stimulerende werkomgeving te creëren waarin iedere medewerker zich gewaardeerd voelt.

Wil jij deel uitmaken van ons team?  Bekijk onze vacatures.

Wij zijn steeds op zoek naar talent.  Staat tussen de vacatures niet meteen een job die bij jouw talenten past, solliciteer dan spontaan.

 

Andere interessante artikels voor jou.