Aanpak

Ons proces uitgelegd van begin tot eind

Bij Limeparts-Drooghmans geloven we in een gestructureerd en grondig proces voor elk project. Van de eerste intake tot de uiteindelijke oplevering en nazorg, we zorgen ervoor dat elk detail zorgvuldig wordt gepland en uitgevoerd. Op deze pagina vind je een overzicht van hoe wij jouw project van begin tot eind begeleiden.

Van inspiratie tot innovatie

Gevelbekleding bepaalt generaties lang het karakter van jouw gebouw. De juiste keuze is dus ontzettend belangrijk. Niet enkel esthetisch, maar ook functioneel. Daarom pionieren wij al jarenlang met verschillende technieken in gevelbekleding, die we perfectioneerden tot duurzame oplossingen. Hoe we dat juist doen? Dat lees je hier.

Ontdek ons plan van aanpak

Bij Limeparts-Drooghmans nemen we het volledige proces in handen. Dat begint al bij het denkproces, waarbij onze ingenieurs jou met al hun ervaring en expertise bijstaan, tot de uitvoering door onze vakmensen en hoogtechnologisch machinepark. Logistiek? Ook daar hebben we alles voor in eigen huis.

01

Intake & budgettering 

Wij streven ernaar om al vroeg in het proces aan tafel te schuiven. Daarbij proberen we de vraag achter de prijsvraag te achterhalen. Vaak merken we namelijk dat we zelf een betere, voordeligere oplossing kunnen voorstellen. Vervolgens doen we een aantal voorstellen naar mogelijke oplossingen en bijhorende budgetteringen.

02

Interne kick-off

Er wordt een projectleider en een team samengesteld. Alle betrokken afdelingen komen samen voor een kick-off meeting om de projectdoelen, taken en verantwoordelijkheden te bespreken. Er wordt een gedetailleerde timeline opgesteld om het verloop van het project te structureren.

03

Engineering

Het project gaat de engineeringfase in, die cruciaal is voor de voorbereiding. Deze fase duurt relatief lang omdat wij prefab werken. Dat betekent dat alles nauwkeurig gepland en ontworpen moet worden voordat de productie start.

04

Productie en montage

In de productiefase worden alle onderdelen inhouse geproduceerd. Ons ervaren team zorgt ervoor dat elk stuk met precisie wordt gemaakt. Vervolgens komt onze eigen plaatsingsdienst in actie om de geventileerde gevelsystemen ter plaatse te monteren.

05

Oplevering en nazorg

Na de montage volgt de oplevering van het project. We zorgen ervoor dat alles aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet en dat de klant tevreden is met het eindresultaat. Onze betrokkenheid eindigt niet bij de oplevering. We bieden nazorg om ervoor te zorgen dat de gevelsystemen blijven presteren zoals verwacht en dat eventuele problemen snel en efficiënt worden opgelost.

Hoe wij de kwaliteit van ons werk garanderen

budgetcontrole

We beginnen met een strikte budgetcontrole om ervoor te zorgen dat alle kosten transparant en voorspelbaar zijn.

technische controle

Vervolgens voeren we gedetailleerde technische controles uit om ervoor te zorgen dat elk aspect van het ontwerp en de uitvoering perfect aansluit bij de eisen en specificaties.

kwaliteitscontrole

Onze kwaliteitscontrole garandeert dat elk onderdeel voldoet aan de hoogste normen.

TIMING

We zorgen voor een nauwkeurige planning zodat het project binnen de afgesproken tijdslijnen wordt voltooid.