Toepassingen

Innovatief en kwalitatief

Onze innovatieve oplossingen zijn ontworpen om aan de hoogste eisen op het gebied van esthetiek, duurzaamheid en functionaliteit te voldoen. Of je nu op zoek bent naar combinatiegevels, 3D-gevormde gevels, geperforeerde gevelcassettes of geïntegreerde zonnewering, wij hebben de expertise en materialen om jouw visie tot leven te brengen.

Ontdek onze innovatieve gevelsystemen

Een standaard aanpak? Daar doen we niet aan mee. Elke gevel is anders en vergt een andere combinatie van materiaal en systeem. Hieronder vind je alvast enkele toepassingen die zowel esthetisch als kwalitatief zijn.

Voordelen

Isolatiekracht

Geventileerde gevelbekleding biedt vele voordelen ten opzichte van traditionele gevelbekleding. Zo zorgt de spouw ervoor dat vocht dat zich tussen de bekleding en de gevel bevindt, kan verdampen. Hierdoor kan het vocht niet in de gevel trekken en ontstaan er geen vochtproblemen zoals schimmel- en rotvorming. Daarnaast biedt de spouw ook thermische isolatie, waardoor de warmte in de winter binnen blijft en in de zomer buiten wordt gehouden. Dit zorgt voor een aanzienlijke energiebesparing en een beter binnenklimaat.

Onderhoudsvriendelijk

Geventileerde gevelbekleding is relatief onderhoudsarm, omdat het systeem ervoor zorgt dat vocht niet blijft hangen op de gevel. Hierdoor ontstaat minder snel schimmelvorming en blijft de gevel langer mooi en proper.

Brandveiligheid

‘Isolatiebehoeften’? Een van de belangrijkste veiligheidsaspecten bij de keuze van gevelbekleding is brandveiligheid. Onze gevelsystemen worden volledig op maat uitgewerkt in functie van uw specifieke isolatiebehoeften. Afhankelijk van de toepassing reiken wij u systemen aan van brandklasse B-s1, d0 tot klasse A1.

“Creeër een unieke look door verschillende soorten gevelbekleding te combineren. Metaal, composiet of natuurlijke materialen, ons aanbod is zowaar eindeloos.”

Koen Vandersmissen

Gedelegeerd bestuurder